Event Vesti

12. Trenchtown festival @ Etno kamp (Subotica)

Written by Rista

Trenchtown punlika

Obaveštavamo vas da će se 12. po redu regionalni muzički festival Trenchtown održati od 30. aprila do 2. maja u prelepoj prirodnoj oazi – Etnu kampu nadomak Palića.

Očekuje vas odličan celodnevni provod, puno koncerata poznatih domaćih i regionalnih izvođača na dve bine i prilika da baš na Trenchtownu pronađete svoj novi omiljeni bend. Tokom dana imaćemo razne prateće sadržaje u okviru Kultur Fitnes programa, a već od ranog popodneva kreće muzički program koji će svakog dana trajati do kasno u noć!

Opuštena Trench atmosfera u kampu, koji je integralni deo festivalskog prostora, nadaleko je poznata, možete učestvovati u sportskim aktivnostima kampera ili se prosto izležavati na prolećnom suncu i uživati u rege muzici koju puštaju sound systemi. Svakako ćete uživati u tradicionalnoj vojvođanskoj kuhinji naše festivalske kantine po popularnim cenama.

Festivalski kamp je i prošle godine bio dupke pun, a sva mesta su bila rezervisana već dva dana pre početka Festivala. Ove godine se spremamo da primimo rekordan broj kampera iz Srbije i celog regiona. Budite brzi sa rezervacijama, pratite našu Facebook stranicu i festivalski sajt!

Uskoro možete očekivati više informacija o izvođačima i prodaji ulaznica. Na prošlogodišnjem festivalu odlične nastupe imali su FC Apatride Utd nadahnutim viđenjem roots reggae zvuka, Vrooom, koji prvi put izveo novi scenski nastup sa balerinama, legendarni Partibrejkersi, fenomenalni Svi na pod! i Zemlja gruva, dok nas je Vlada Divljan podsetio na vanvremenske rock hitove. Sonični gitarski nastup imali su Ritam nereda, a veoma posećene (uprkos kiši) koncerte održali su Dubioza kolektiv i TBF. Na festivalu su nastupili i Goribor, Bei the Fish, Kandžija, Iskaz, Tijana T, Jan Nemeček, Bdat Džutim, Felony Flats, The Mothership Orchestra…

Festival organizuje Fondacija Danilo Kiš iz Subotice.

Uskoro kreće sa radom i redizajnirani super-kul sajt ovogodišnjeg festivala – trenchtown.org

About the author

Rista

CEO and Founder

Nekada davno pokrenuo My People, a danas My People pokreće njega...

Leave a Comment