Muzika Spot

Vuya objavio novi spot za pesmu Zeleno

Written by Miljana Kljajić

Dugoočekivana i najavljivana pesma Zeleno, koju je uradio prijedorski reper Goran Vujičić Vuya, osvanula je na VuyaOfficial youtube kanalu!

Uskoro se može očekivati novi album ‘Trap kuća’, a ova pesma je upravo prvi singl kojim ga najavljuje. Streetherapy studio je predstavio pesmu, za beat je bio zadužen producent iz Brčkog- Drap, a za snimanje spota Mladen Marijanović. Negde na jesem ili zimu je najavio album, a do tada će izbacivati spot po spot.
Svima je poznato da Fox, Toni der Assi i Vuya čine odličan tim, odlikuju ih dobre pesme i saradnje. Sledeća će se upravo uraditi za IDJ Videos i ne mora se naglašavati da su očekivanja velika.

Takođe, uskoro će publika imati priliku da pogleda spot za pjesmu “LOV”, iza koje stoje Vuya, Fox, Vještica i Vuku.

14060495_1155415674522295_2133198437_oKako je Vuya veoma zauzet i trenutno je jedan od najtraženijih producenata u Evropi, a radi za dosta drugih repera i muzičkih izvođača, njegova angažovanost na sopstvenom poslovnom planu je malo usporila. Međutim, kako je najavio novi album i saradnje, ostaje nam da sačekamo da vidimo da li će to biti onaj stari Vuya.

About the author

Miljana Kljajić

Leave a Comment