Event Najava Vesti

Wiz Khalifa na petom Fresh Island Festivalu

Written by Miljana Kljajić

Najveća svetska hip hop zvezda i jedno od najznačajnijih muzičkih imena današnjice Wiz Khalifa nastupaće na glavnoj pozornici Fresh Island Festivala u klubu Papaya, na plaži Zrće, ostrvo Pag u Hrvatskoj.

Čovek koji je vlasnik najgledanijeg rap spota na celom You Tube-u je jedan je od glavnih izvođača ovogodišnjeg Festivala, ali će mu se pridružiti i mnogi drugi. Ty Dolla $ign, kao novi miljenik Kanye Westa, jedan od najtalentovanijih producenata američke underground scene Statik SelektahDj Premier koji je više puta proglašen za najboljeg hip-hop producenta svih vremena prema magazinima Vibe i Source, poznat po saradnjama sa Dr.Dreom, Snoop Doggom, Jay Z-jem, Kanyeom Westom i Nasom. Na tri pozornice petog izdanja ovog festivala pojaviće se i britanska grime zvezda Logan Sama, a i Shakka koji je dva puta nominovan za britansku nagradu Mobo Awards. Poznati radijski voditelj Tim Westwood, začetnik britanske hip-hop scene, čiji je prošlogodišnji DJ nastup proglašen najboljim partijem Festivala, vraća se ove godine. Ovo je tek prvi talas najava festivalskih izvođača, a Khalifa o svom dolasku kaže:
O Hrvatskoj sam čuo mnogo odličnih stvari od svojih kolega. Na Pagu ću ostati nekoliko dana, jer mi se čini kao idealno mesto za odmor od mnogobrojnih obaveza, a nastup na Fresh island Festivalu će biti moj najopušteniji nastup u sklopu evropske turneje.

 

Oni koji budu posećivali ovaj događaj, doživeće Hip-Hop, Grime i R&B nastupe koji se ne propuštaju, dok će tokom dana moći da uživaju u jedinstvenoj zabavi i žurkama na brodovima, bazenima klubova, pa i ekskluzivnim VIP partyijima paških vila. Trodnevne festivalske karte mogu se kupiti po ceni od 190 kn putem službene web stranice festivala.

Pripremite se za Fresh Island koji će biti od 12 do 14 jula ove godine. Idealno da produžite na more, isplanirate more u tom periodu ili samo napravite mini izlet. Svi koji su bili vratili su se sa odličnim utiscima. My People magazin i Fresh Island će vas ove godine mnogo detaljnije obaveštavati o svim najsitnijim detaljima i u narednim mesecima pripremiti za trodnevni festival.

Da biste znali na šta idete, ali i šta propuštate ako ne budete otišli, pogledajte prošlogodišnji video snimak

About the author

Miljana Kljajić

Leave a Comment