Intervju Vesti

Papi Jaaz a.k.a. Jaazabella Beatz – intervju (Serbian RAP/RNB)

Tim Admina SERBIAN RAP/RNB stranice donosi vam jos jedan nov intervju,o kome se radi procitajte u nastavku…

-SERBIAN RAP/RNB: Ajde za početak da nam se predstaviš,kako se zoveš,odakle dolaziš,čime se još baviš osim što šljakaš bitove ?

-“Papi Jaaz a.k.a. Jaazabella Beatz”: Ja sam Milos Mijailovic iz Beograda i u muzici se krijem pod pseudonimom Papi Jaaz odnosno Jaazabella Beatz. Razlog zasto imam dva umetnicka imena je jednostavan, kada produciram traku potpisujem se kao Jaazabella, kada repujem potpisujem se kao Papi Jaaz, iako zbunjujuce deluje, u vremenu slusanja muzike putem interneta ovo olaksava posao zapravo. Ovom muzikom se bavim 10ak godina, poceo sam kao MC a posle nekog vremena sam poceo da pravim beatove sto mi je danas zapravo i veca zanimacija od samog pisanja i repovanja. Pored toga sto cukam beatove bavim se i produciranjem muzike nekih drugih zanrova i drzim muzicki studio u kome radim i produciram svoju i tudju muziku.

-SERBIAN RAP/RNB:Studio koji pominješ zove se “BeatBlokz”,kako je i kada nastao taj studio? Zbog čega baš BeatBlokz?

-“Papi Jaaz a.k.a. Jaazabella Beatz”:Studio je ime dobio kada sam se preselio sa Banovog Brda na Novi Beograd pre 5-6 godina, posto sam uveliko radio beatove uz sirom otvoren prozor nekako je to imalu posebnu car, drugacije je kad posle par sati rada zavrsis beat pa ga stavis na repeat i naslonjen kroz prozor gledas na zgrade onako zadovoljan sobom dok tvoj beat prinudjeno slusa ceo komsiluk. Ceo taj moj trip opcinjenosti blokovima je bio koren za ime. Beat Blokz = ritam blokova. Prvi Beatblokz studio otvoren je kod mog brata Skippera na gajbi, i ja sam imao cast da ga krstim, medjutim taj studio nikada nije bio zavrsen do kraja i uskoro smo morali da nadjemo adekvatniji prostor za rad pa smo tako trazeci prostor zavrsili u jednoj garazi u 28. bloku, na Novom Beogradu, sto nam je bilo obojci relativno blizu. Taj studio je bio znatno bolje opremljen i bolje akusticki resen od prethodnog iako je prostor bio relativno mali, i studio je tu postojao 2-3 godine.

ceo intervju
via Serbian RAP/RNB

About the author

Rista

CEO and Founder

Nekada davno pokrenuo My People, a danas My People pokreće njega...

Leave a Comment